Kunst

Als kind en puber tekende ik veel. Ik vond het zalig om te doen. En toch was ik onzeker over wat ik produceerde. Na mijn HAVO examen legde ik mijn potloden, pastelkrijt en andere materialen neer om ze bijna 20 jaar niet meer aan te raken. Natuurlijk deed ik wel eens met de kinderen mee en dan dacht ik dat er meteen kunst moest staan. Maar zo werkt het niet, althans niet voor mij.

Het creëren verdient oprechte aandacht en tijd, want dan is er ruimte voor inspiratie en observatie. De helft van het teken- en schilderwerk is namelijk kijken. Dus mocht jij denken dat je het niet kan, terwijl je stiekem wel wil. Ga ervoor, ik kan het en jij kan het! Koop mooie materialen waar je zin van aangewakkerd wordt. Ga ervoor zitten of staan en moet je eens kijken wat voor moois door jou gecreëerd wordt.

Niet iedereen vindt het leuk om het zelf te maken, terwijl je misschien wel iets eigens aan de muur wilt hebben. Dat kan, want in opdracht maak ik speciaal iets voor jou (of voor iemand die je kent). Ben je geïnteresseerd?

Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Van sommige dingen die ik maakte kun je hier de foto’s bekijken.