Deep Tissue Massage

Deze massagevorm ( Deep Tissue volgens Vreeling ) beheers ik op het bovenlijf, het is een stevige massage. Met mijn vuisten, onderarm en elleboog kan ik met behulp van mijn lichaamsgewicht de diepere spieren en bindweefsellagen bereiken. Het is een massagevorm waarbij geen olie gebruikt wordt. Voor iedere stroke nemen we de tijd die het lichaam nodig heeft. De hoeveelheid druk bepaal jij. De diepe, langzame strokes kunnen een diepe ontspanning teweeg brengen, maar bij spanning soms ook pijnlijk zijn. Als het pijnlijk is blijft het belangrijk dat jij je grens aangeeft, want bij teveel pijn gaan je spieren samentrekken en dan heeft de massage een averechts effect. De strokes worden afgewisseld met zachte aanrakingen. Het is een gebalanceerde massagevorm, waarbij harde en zachte technieken gezamenlijk een compleet geheel vormen. Vaak merkt men na de massage een toegenomen beweeglijkheid en een afname van eventuele pijnklachten.

Het gebeurt regelmatig dat mensen voor deze vorm van massage kiezen bij langdurige pijnklachten. Logischerwijs kan het dan zijn dat er meerdere massages nodig zijn om de klacht voorbij te laten gaan. Als het goed is merk je echter wel iets van verbetering na een massage. Zo niet, dan is dit wellicht niet de massagevorm voor jou.

Voordat je een afspraak wilt maken, ben je vast nieuwsgierig naar de tarieven . Mocht je nog vragen hebben, of wil je een afspraak maken dan mag je altijd contact met me opnemen.