Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is, zoals het woord al zegt, gericht op ontspanning. De technieken komen uit de klassieke massage, al geeft iedere masseur er zijn eigen draai aan. Voor mij zijn in een massage tijd en aandacht belangrijk. Dat merk je, doordat ik de technieken trager uitvoer dan de gemiddelde masseur. Ik neem de tijd voor het uitvoeren van de technieken en raak je met aandacht aan. Jij neemt de tijd voor een stukje zelfzorg en merkt wellicht door mijn aanrakingen welke gebieden ontspannen zijn en waar je spanning hebt opgeslagen. Zo ontstaat er naast ontspanning ook een stukje bewustwording wat je mee kunt nemen in je dagelijkse leven.

Ieder persoon is uniek en elke massage is anders. Dus in plaats van vooraf te veronderstellen wat voor effect een ontspanningsmassage voor jou kan hebben, nodig ik je van harte uit om het te komen ervaren. Vooraf bespreken we waar je behoefte ligt voor de aankomende massage. Houd je van mijn gebruikelijke trage techniek of niet? Wil je een stevige, of juist lichte massage? Draagt muziek bij aan jouw ontspanning, of ontvang je liever in stilte? Zo maken we het samen een unieke ervaring voor jou.

Voordat je een massage boekt wil je uiteraard weten wat het kost. Klik hier voor de tarieven . Mocht je een afspraak willen maken, dan kun je contact met me opnemen via de telefoon of mail.