Tarieven massage

De tarieven voor de verschillende massagevormen zijn gelijk. De prijs is namelijk gebaseerd op de tijd. De massageduur is exclusief het voorgesprek en de afronding. De totale tijd dat je bij me bent zal 15-30 minuten langer zijn. Houd hier dus rekening mee in je agenda.

 

60 minuten 65 euro

90 minuten 87 euro

 

Cadeaubon

Wil je iemand verassen met een cadeaubon voor mijn Massage Atelier? Dat kan! De bon kan ingewisseld worden voor een massage, maar natuurlijk ook voor kunst. De bonnen hebben standaard een bedrag van 65 of 87 euro. Wil je een ander bedrag cadeau geven? Neem dan even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorwaarden cadeaubon

De bon is geldig zolang het Massage Atelier bestaat.
De bon is in te wisselen voor een massage of kunst voor de waarde die op de bon vermeld staat.
De bon, of een eventuele restwaarde, is niet in te wisselen voor geld.

 

Mijn massages worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Omdat ik momenteel gebruik maak van de kleine ondernemersregeling, hoef ik geen BTW af te dragen. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt.

Wanneer een bedrijf mij inhuurt om op lokatie te komen masseren, is het echter wel mogelijk mijn kosten af te trekken van de omzet. Mocht je, als bedrijf, je werknemers willen verrassen met een massage, dan kun je contact met me opnemen om de mogelijkheden en kosten te bespreken.