Zwangerschapsmassage

Wanneer je zwanger bent, kun je net zoveel behoefte ervaren aan een massage als wanneer je dat niet bent. En dat kan! Gedurende de gehele zwangerschap ben je van harte welkom. Wanneer je buik gaat groeien kan ik je rug masseren terwijl je op je zij ligt. Je benen, armen en je gezicht kunnen liggend op je rug of (half)zittend gemasseerd worden.

Een zwangerschapsmassage is eigenlijk niet heel anders dan een andere massage. Echter kan ik een Deep Tissue massage alleen aan het begin van de zwangerschap geven, omdat mijn massagetafel geen uitsparing heeft voor de buik. Een ontspanningsmassage is gedurende de gehele zwangerschap mogelijk en wat mij betreft zeer aan te bevelen. Je lijf levert een topprestatie, er groeit een compleet mensje in je buik en hier en daar kan dat best pittig zijn voor je lijf. Ze heeft wel een beetje aandacht en zorg verdiend!

De tarieven zijn hetzelfde als voor iedere andere massage die je bij me kunt boeken. Mocht je een afspraak willen maken, dan kun je contact met me opnemen via de telefoon of de mail.